divendres, 22 de març del 2013

P3 Les tortugues Fem Panellets!!

HEM FET PANELLETS A LA CLASSE AMB L'AJUDA DE LES FAMILIES.
ENS RENTEM LES MANS ABANS DE COMENÇAR, POSEM LA PATATA AL BOL I FEM FORÇA I L'AIXAFEM. AFEGIM, EL SUCRE I BARREGEM! AFEGIM L'AMETLLA MOLTA I TORNEM A BARREJAR. AMASSEM I FEM LES BOLETES. LES DECOREM AMB PINYOS, COCO, CIRERES CONFITADES, AVELLANES, XOCOLATA... I JA TENIM ELS PANELLETS! MIREU QUE BONS ENS HAN QUEDAT!!!















P3 Les Tortugues Decorem la classe


SOM LA CLASSE DE LES TORTUGUES, HEM DECORAT ENTRE TOTS LA PORTA DE LA NOSTRA AULA!!!










 

diumenge, 17 de març del 2013

P5 Els Dofins Sortida al zoo



El PASSAT TRIMESTRE ELs dofins de P5 vam anar al Zoo de Barcelona. vam fer un taller sobre els dofins però no vam poder veure l’espectacle perquè havia acabat de néixer un dofí i necessitava adaptar-se al seu entorn. vam anar a veure l’espectacle dels lleons marins i a molts altres animals del zoo. Ens ho vam passar pipa !!
 









P5 Els Dofins Anem a la Prunera



A P5 ESTEM OBSERVANT I VEIENT L’EVOLUCIÓ DE LA PRUNERA. HEM ANANT DUES VEGADES  A UN CAMP PROP DE L'ESCOLA A OBSERVAR-LES, TOCAR-LES I INVESTIGAR QUINS CANVIS TENEN LLOC. A LA TARDOR NO TENIEN NI FLORS, NI FULLES NOMÉS HI HAVIA LES BRANQUES I EL TRONC. AL FEBRER JA COMENÇAVEN A SORTIR ELS BORRONS, LES FULLES I ALGUNES FLORS. 











P5 Els Dofins Fem teatre!

La classe del Dofins vam representar el conte: Ets tu la meva mare?
Treballant molt, fent els nostres decorats, cercant el vestuari i amb la col.laboració de totes les families vam poder fer d'actors i actrius i ens ho vam passar molt bé!!!